Gin Tiptoe on valmistettu viidestä valitusta kasviuutteesta, joihin on lisätty aina läsnä olevaa katajaa. Minttu ja korianteri nostavat mangon ja papaijan tuoksuja, jotka ovat Gin Tiptoe'n viides olemus.
Tuotannossa käytetään puhdasta lähdevettä, jotta ginillä on korkeat laatuvaatimukset. Kolmen suodatuksen jälkeen koko pullotusprosessi tehdään käsin.
Gin Tiptoe on täydellinen jäällä; se saa siivet sekoittamisessa ja osoittautuu kesäjuomien tähdeksi ympäri vuoden!
Gin Tiptoe on käsityöläisgin, joka on tuotettu Italiassa.
- Silmälle se näyttää kirkkaalta, läpinäkyvältä
- aromikimara avaa hedelmäisen maiseman eksoottisella kaikulla ja raikkailla viittauksilla. Kesäinen aloitus pitkäkestoiselle jälkimaulle
- rakastettava, hedelmäinen maku.
Tilavuus: 70cl - 40%vol
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.